Over ons

In 1938 begon het allemaal met een schildersbedrijf en een winkel in galanterieën van Jan Witvoet sr. en zijn vrouw in het Drentse Dalen. Jan jr. zijn passie lag op een ander vlak, schietsport, dat was het! Mede door zijn schoonfamilie werd hij “de wijde jachtvelden ingetrokken”. Na diverse opleidingen en veel praktijkervaring werd “Schietsport Jan Witvoet” in 1979 een feit. Willy Witvoet-Padding, de vrouw van Jan jr., zette de winkel in galanterieën en huishoudelijke artikelen voort, hetgeen nu is uitgegroeid tot een winkel met o.a. de merken Riverdale, Emma Bridgewater, Bastion Collections en Zeller Keramik.

Jan specialiseerde zich door de jaren heen in vele aspecten van het vak, met name het op maat maken en het repareren van een geweer is zijn specialisme. Door zijn technische achtergrond, zijn jarenlange “praktijkervaring in het veld en op de schietbaan”, is geen uitdaging te veel voor deze geweermaker “in hart en nieren”. In 1979 werd gestart met een kleine selectie jacht- en schietsportartikelen. Jaar na jaar breidde het assortiment en de winkel uit, wat o.a. resulteerde in Official Browning Dealerschap.

Schietsport Jan Witvoet is in bijna 40 jaar uitgegroeid tot een compleet uitgeruste jacht- en schietsport zaak, met het accent op vakmanschap en een persoonlijke benadering.

Bij ons kunt u terecht voor alles op het gebied van jacht- en schietsportartikelen, zoals hagelgeweren, kogelbuksen en luchtbuksen, aanpassingen en reparatie van uw wapen, munitie, richtoptiek (inclusief monteren en inschieten), verrekijkers, nachtzichtkijkers, outdoor kleding en laarzen, accessoires en cadeau-artikelen.

In onze speciale munitiekelder hebben wij alle kalibers (12, 16 en 20) staal, bismuth, Kent Tungsten en kogel munitie op voorraad.

Omdat vakmanschap en een persoonlijke benadering bij ons voorop staan, hebben wij ervoor gekozen een informatieve site te laten ontwikkelen en geen bestelsite.

Als u éénmaal bij ons bent geweest, zult u begrijpen wat wij bedoelen!

Tot ziens bij Schietsport Jan Witvoet

Contact opnemen

Telefoon: 0524 - 551 253

Onze openingstijden

Maandag Gesloten
Dinsdag 09.00 tot 18:00 uur
Woensdag 09.00 tot 18:00 uur
Donderdag 09.00 tot 20:30 uur
Vrijdag 09.00 tot 18:00 uur
Zaterdag 09.00 tot 17:00 uur
   
Wij hebben lunchpauze van 12:15 tot 13:00
Jan Witvoet Schietsport Dalen Drenthe
Kruisstraat 1  -  7751 GH Dalen  -  T 0524 - 551 253