Blaser

Vakmanschap, Precisie, Compact, Snel en alle opties open?
Dan is Blaser jouw keuze!

Jan Witvoet al een halve eeuw de specialist in Blaser geweren!

Blaser R8 kogelgeweren

Met de R8 heb je de keuze uit een groot palet aan houten- en kunststof uitvoeringen kogelgeweren. Alles met handspanning voor maximale veiligheid en controle. De lopen uit eigen productie garanderen ambachtelijke precisie.

Je hebt de optie om de loop te krijgen met schroefdraad op de monding, voor de montage van een mondingsrem en/of geluiddemper.

Door de bekende korte, horizontale grendelbeweging (straight-pull) en uitneembaar trekker/magazijn heeft deze kogelbuks een praktische, compacte bouwwijze bij een normale looplengte. De buks is daarom ideaal voor op de hoogzit.

Kalibers en uitvoeringen

Leverbaar in een uitgebreid palet van kalibers en uitvoeringen. De modulaire bouw- en productie maken het wisselen van lopen eenvoudig mogelijk. Dus 1 buks voor alles.

Dat scheelt ruimte op de akte en geeft je tegelijk 1 vertrouwde buks in het gebruik.

Als je een unieke en authentieke Blaser wenst, dan kun je een “Custom Made Blaser” laten produceren.

Ook voor de jager en kleiduivenschutter

Met de F3 en de F16 heeft Blaser ook alles voor de jager en de kleiduivenschutter. Geweren met een opvallende balans en een keur aan modellen.

Combiwapens

Blaser levert ook combiwapens voor de aanzit. Als het wild afwisselt tussen kleinwild en grofwild, is het handig als je in 1 wapen zowel over een hagelloop als kogelloop beschikt.

Kleding van Blaser

De eigen Blaser kledinglijn kenmerkt zich door een zeer hoogwaardige kwaliteit, techno stoffen en precisie in afwerking. Oftewel, je hebt optimaal comfort.

Witvoetje worden?

Meld je aan en ontvang maandelijks leuke updates!