Blaser

Vakmanschap, Precisie, Compact, Snel en alle opties open?
Dan is Blaser uw keuze!

Blaser R8 kogelgeweren

Met de R8 geeft Blaser de jager de keuze uit een groot palet aan houten- en kunststof uitvoeringen kogelgeweren. Alles met handspanning voor maximale veiligheid en controle. De lopen uit eigen productie garanderen ambachtelijke precisie. Optie en mogelijkheid de loop te leveren met schroefdraad op de monding t.b.v. de montage van een mondingsrem en/of geluiddemper.

Met de bekende korte horizontale grendelbeweing (straight-pull), uitneembaar trekker/magazijn en daardoor praktische compacte bouwwijze bij een normale looplengte is deze kogelbuks ideaal voor op de hoogzit.

Kalibers en uitvoeringen

Leverbaar in een uitgebreid palet van kalibers en uitvoeringen. De modulaire bouw- en productie maken het wisselen van lopen eenvoudig mogelijk: dus 1 buks voor alles! Dat scheelt ruimte op de akte en geeft tegelijk 1 vertrouwde buks in het gebruik.

Voor diegenen die een unieke en authentieke Blaser wensen, bestaat de mogelijkheid een “Custom Made Blaser” te laten produceren.

Ook voor de jager en kleiduivenschutter

Met de F3 en de F16 heeft Blaser ook alles te bieden aan de jager en de kleiduivenschutter. Geweren met een opvallende balans en een keur aan modellen voor jager en kleiduivenschutter.

Combiwapens

Blaser levert ook combiwapens voor de aanzit. Als het wild dat aanwisselt zowel kleinwild als grofwild kan zijn, is het handig om zowel over een hagelloop als kogelloop te kunnen beschikken in 1 wapen.

Kleding van Blaser

De eigen Blaser kledinglijn kenmerkt zich door een zeer hoogwaardige kwaliteit, techno stoffen en precisie in afwerking hetgeen resulteert in optimaal comfort!

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!