Kogelbuksen

Voor een gevarieerd assortiment in kogelbuksen

Jan Witvoet is al 40 jaar een deskundig Browning en Blaser expert. Om een mooi gevarieerd assortiment in kogelbuksen aan te kunnen bieden, wordt het assortiment kogelbuksen steeds uitgebreid met aparte merken zoals SteelAction en Strasser. Om te kunnen zien welke kogelbuks bij u past, kunt u samen met Jan proefschieten bij ‘Schietsportcentrum Emmen’.

Monteren kijkers en zorgvuldig inschieten

Het monteren van richtkijkers verzorgt Jan zeer vakkundig in zijn eigen werkplaats. Van een complexe inhaakmontage tot een vaste montage alles is mogelijk. Hij stelt uw richtkijker vakkundig af en schiet uw kogelbuks zeer zorgvuldig in op de unieke langeafstands-geweerbaan van Schietsportcentrum Emmen.

Linkshandige kogelbuksen

Jan Witvoet Jacht & Schietsport heeft ook een gevarieerd aanbod voor de linkse schutter!

Erkend geluiddemper expert

Jan is erkend geluiddemper expert, hij adviseert u graag over de mogelijkheden. In zijn eigen werkplaats past hij eigenhandig uw kogelbuks aan t.b.v. het monteren van een demper.

Voorraad kogelbuksen

Niet alle voorradig kogelbuksen zijn vermeld op onze site. We hebben een overzicht gemaakt, zodat u een goede indruk krijgt welke merken wij in onze fysieke winkel aanbieden. Jan Witvoet Jacht & Schietsport heeft ook een mooi assortiment klein kaliber geweren.

Ruim assortiment kogelbuksen met 2G-Garantie

In onze wapenwinkel vindt u een gevarieerd aanbod in nieuw en gebruikte kogelbuksen van de merken:

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!