Browning

Zoekt u een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.
Dan is Browning uw keus!

Browning ‘the best there is’

Het Browning hagelgeweer in een paar trefwoorden: Degelijk, Betrouwbaar en Onverwoestbaar. Een modelpalet waarbij zowel de jager als de sportschutter een model naar zijn/haar smaak en keuze kan kiezen. De uit het volle materiaal gemaakte scharnierhaak, de vergrendeling op de loophaken over de volle breedte van de bascule, zijn in het oog springende kenmerken.

 

B525 het bekendste model

Browning’s bekendste model is de B525, beschikbaar in jacht- en sportuitvoering. Looplengte, gewicht en balans afgestemd op het specifieke gebruik.

Voor de dames is het model Liberty op de markt gebracht. Hierbij zijn de vorm, lengte van de kolf en het gewicht van de bascule specifiek aangepast aan de doelgroep.

 

Model B725

Met het model B725 heeft Browning zijn beproefde recept in een wat compactere vorm gegoten, dit model kent zowel jacht- als sportuitvoeringen.

Zowel de B525 als B725 worden voor de jacht ook aangeboden in de Light uitvoering: als het wapengewicht van belang is bij de keuze voor een model.

Op jacht naar kleiduiven

Gaat u serieus “op jacht naar kleiduiven” dan biedt Browning met de Ultra XS en de “Pro” modellen precisie op de schietsport toegesneden wapens aan.

 

Semi-automaat

Met de Maxus en het nieuwere A5 semi-automatisch jachtgeweer heeft Browning 2 beproefde modellen op de markt voor iedereen die liever een semi-automaat gebruikt.

Diverse uitvoeringen mogelijk

  • In Nederland zijn de wapens leverbaar in kaliber 12, 16 en 20.
  • Mogelijkheid van een verstelbare kolf beschikbaar op diverse sportmodellen.
  • Uiteraard geldt voor alle hagelwapens: staalgetest en met wisselchoke’s!
  • Uitvoering links en rechts hebben dezelfde prijs!

Browning ook voor de kogelschutter

Of het nu gaat om de aanzit, schadelijk wild of drukjacht Browning heeft met de X-bolt, de BAR en de MARAL ook voor de kogelschutter en jager altijd een model beschikbaar.

Er zijn verschillende modellen in diverse gangbare kalibers beschikbaar voor diverse wensen. Houten kolf, kunststof kolf, duimgatkolf. Gewoon Loopprofiel of juist een “match” loop: het is beschikbaar.

Optie en mogelijkheid om de loop te leveren met schroefdraad op de monding voor de motage van een mondingsrem en/of een geluiddemper.

Met de T-bolt heeft Browning een apart en leuk kleinkaliber geweert op de markt. Voor wie iets bijzonders zoekt met een vleugje biathlon.

Browning beschikt tevens over een leuk kledingsegment voor de kleiduivenschutter en praktische kleding voor de jager.

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!