Browning

Zoek je een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding?
Dan is Browning jouw keus!

Browning, ’the best there is’

Het Browning hagelgeweer in een paar trefwoorden: Degelijk, Betrouwbaar en Onverwoestbaar. Een modelpalet waaruit zowel de jager als de sportschutter een model naar zijn of haar smaak kan kiezen.

De uit het volle materiaal gemaakte scharnierhaak zorgt voor soliditeit. Ook de vergrendeling op de loophaken, over de volle breedte van de bascule, valt op.

 

 

B525, het bekendste model

Browning’s bekendste model is de B525. Dit model is beschikbaar in jacht- en sportuitvoering. Looplengte, gewicht en balans zijn afgestemd op het specifieke gebruik.

Voor de dames is het model Liberty op de markt gebracht. Hierbij zijn de vorm, de lengte van de kolf en het gewicht van de bascule specifiek aangepast aan de doelgroep.

 

Model B725

Met het model B725 heeft Browning zijn beproefde recept in een compactere vorm gegoten. Dit model heeft zowel jacht- als sportuitvoeringen.

Zowel de B525 als B725 worden voor de jacht ook aangeboden in de Light uitvoering. Dat is een voordeel wanneer het gewicht van het wapen meespeelt.

Op jacht naar kleiduiven

Ga je serieus “op jacht naar kleiduiven”, dan biedt Browning met de Ultra XS en de “Pro” modellen precisie aan op wapens die zijn gemaakt voor de schietsport. 

 

Semi-automaat

Met de Maxus en het nieuwere A5 semi-automatische jachtgeweer heeft Browning 2 beproefde modellen op de markt voor iedereen die liever een semi-automaat gebruikt.

Diverse uitvoeringen mogelijk

  • In Nederland zijn de wapens leverbaar in kaliber 12, 16 en 20.
  • Mogelijkheid van een verstelbare kolf is beschikbaar op diverse sportmodellen.
  • Uiteraard geldt voor alle hagelwapens: staalgetest en met wisselchoke’s.
  • Uitvoering links en rechts hebben dezelfde prijs.

Browning, ook voor de kogelschutter

Met de X-bolt, de BAR en de MARAL heeft Browning ook voor de kogelschutter en jager een model beschikbaar. Of het nu gaat om de aanzit, schadelijk wild of drukjacht. 

Er zijn verschillende modellen te verkrijgen. In diverse gangbare kalibers voor diverse wensen. Houten kolf, kunststof kolf, duimgatkolf. Gewoon Loopprofiel of juist een “match” loop: het is beschikbaar.

Je hebt de optie om de loop te krijgen met schroefdraad op de monding, voor de montage van een mondingsrem en/of een geluiddemper.

Met de T-bolt heeft Browning een apart en leuk kleinkaliber geweer op de markt. Voor wie iets bijzonders zoekt met een vleugje biathlon.

Browning beschikt tevens over een leuk kledingsegment voor de kleiduivenschutter en praktische kleding voor de jager.

Witvoetje worden?

Meld je aan en ontvang maandelijks leuke updates!