Onze winkel

Winkel voor jagers en schutters

Onze jachtwinkel bedient:

 • Jagers
 • Sportschutters en recreatieve schutters
 • Natuurliefhebbers en buitenmensen

 

Familiebedrijf in jachtartikelen

Zodra je ons trotse familiebedrijf binnen stapt, merk je het meteen. Dat ondefinieerbare en vriendelijke gevoel, waaruit halve eeuw ervaring in de jacht- en schietsport spreekt.

Maar wel in een eigentijds jasje. En met een breed assortiment aan hagelgeweren, buksen en optiek. Ook beschikken we over een munitiekelder van 80 m² voor kogel- en hagelpatronen. Zowel de heren als de dames én de kinderen slagen bij ons voor de complete outdoor- en jachtoutfit. Ook bedrijven helpen we aan de juiste kleding.

Vergeet ook onze overige jachtuitrusting niet. Van schietvesten tot zaklantaarns, van hondenuitrusting tot onderhoudsspullen. Je vindt het bij ons. Wij verkopen artikelen van gerenommeerde merken, waaronder: Browning, Blaser en Härkila

Waarom Jan Witvoet?

 • Deskundig advies dankzij een halve eeuw ervaring & fingerspitzengefühl.
 • Wij denken met je mee, ook ná de aankoop.
 • Je kunt ons 5 dagen per week bezoeken, ook op donderdagavond.
 • Eigen werkplaats bij de winkel.
 • Je kiest je geweer, buks, optiek, kleding of uitrusting die bij jóu past.
 • Voldoende parkeergelegenheid. En je parkeert gratis.

Advies en proefschieten

Misschien heb je het wel eens meegemaakt. Je koopt een geweer, buks of richtkijker. Maar het wapen is niet goed aangemeten, je hebt niet de juiste patronen of de richtkijker is niet goed afgesteld. Gevolg: irritatie, je moet terug naar de winkel en maakt extra kosten. Oftewel, gedoe!

Dat kun je voorkomen door je goed te laten informeren. In onze winkel krijg je uitgebreid, eerlijk en vakkundig advies. Bovendien is er altijd mogelijkheid om proef te schieten met verschillende wapens.

Op jou afgestemd

Jan Witvoet zorgt ervoor dat je je aankoop perfect verzorgd meekrijgt. Zodat je je daar verder geen zorgen over hoeft te maken.

Jan Witvoet is bijvoorbeeld expert in het verzorgen van doordachte, vakkundige montages op de verschillende merken buksen.

Complete service

Bij een zorgeloze aankoop hoort ook dat jouw aankoop compleet is, zo vinden wij. Zo krijg je bijvoorbeeld niet enkel een nieuw geweer of buks mee naar huis, maar inclusief de bijbehorende attributen.

En misschien vraag je je af: ‘Als er wat met mijn wapen is, kan een deskundige het dan snel voor mij oplossen?’ Jazeker! Daarvoor hebben we onze eigen werkplaats. Zo hoef je nooit lang te wachten tot je je wapen weer kunt gebruiken.

Heeft Jan Witvoet ook een webshop?

Nee, sorry. We richten ons helemaal op onze ‘stenen winkel’ want op een website:

 • Wordt een wapen niet op jouw wensen aangepast.
 • Kun je onze producten niet aanraken en uitproberen.
 • Proef je niet de ambiance zoals in onze winkel.
 • Kun je je laarzen en jas niet passen.
 • Kun je je aankoop niet direct mee naar huis nemen.
 • Staat er geen koffie & thee voor je klaar.
 • Betekent goedkoop in veel gevallen duurkoop.

Toch kan verzending in bepaalde gevallen een uitkomst zijn. Hier kunnen we altijd wat voor regelen. Wil je dat we je product toesturen? Stuur ons een email of bel ons.

 

Kijk eens vrijblijvend rond in onze winkel

Of laat je met een goede kop koffie of thee in alle rust aan de stamtafel adviseren. De winkel bevindt zicht aan de Kruisstraat 1 in Dalen te Drenthe.

Wat klanten zeggen

Jaap Hoekstra:

Dit kom je niet vaak tegen dat de mensen echt geven om de klanten en niet proberen om je gewoon een nieuw geweer ter verkopen.
Een pluim voor de eerlijke service!

Cock de Heer:

Wordt altijd direct geholpen, goede service en prima oplossingen.

Klaas Hofstee:

Kwam met slagpen problemen en die werd gelijk opgelost, kon er op wachten top.

ASDJAS:

Altijd bereid om net dat stapje verder te gaan om je te helpen kortom super.

CHR:

Gebeld hoe ik kon betalen. Jan lachend we zien elkaar nog wel eens. Dus zeg nooit dat er geen goede service is. Jan bedankt!

Witvoetje worden?

Meld je aan en ontvang maandelijks leuke updates!