Ervaringen

Wij geloven in lange termijn service voor onze klanten

Benieuwd naar hun verhalen? Lees hieronder de ervaringen:

Telefonisch gevraagd om een loop afdichting geen probleem. Kreeg brief + ring in de bus. Gebeld hoe ik kon betalen, Jan lachend we zien mekaar nog wel eens dus zeg nooit dat er geen goede service is. Jan bedankt.

CHR

Wordt altijd direct geholpen, goede service en prima oplossingen.

Cock de Heer

Kwam met slagpen problemen en die werd gelijk opgelost, kon er op wachten top.

Klaas Hofstee

Zeer goede kwaliteit materiaal goede voorlichting en altijd bereid om net dat stapje verder te gaan om je te helpen kortom super.

ASDJAS

Enige jaren geleden kwam ik in aanraking met Jan Witvoet en vroeg advies voor de aankoop van een persluchtbuks voor schadebestrijding.
Na een prettig gesprek en een gedegen advies kwam ik met een persluchtbuks thuis, keurig het vizier er op gemonteerd. Deze buks heb ik naar alle tevredenheid een klein jaar gebruikt totdat er een lekkage voordeed door een fabrieksfout. Terug naar de winkel en Witvoet heeft de buks bekeken en aangeven wat het probleem was en gaf aan dat dit oplossen van het probleem even kon duren.
Waarop hij aangaf dat ik anders mijn geld terug kon krijgen. Ondertussen was ik ook bezig met mijn jachtakte en gaf te kennen dat ik dan wel belang had bij een hagelgeweer. Witvoet liep door de winkel en kwam met een mooi bijna niet gebruikt geweer aan en zei; dit is een prima geweer daar hoef jij geen nieuw voor te kopen. Prijs was goed en ik schiet met volle tevredenheid met dit geweer!

Wat ik wil aangeven; dat de service goed is en het advies is eerlijk! Dit kom je niet vaak tegen dat de mensen echt geven om de klanten en niet proberen om je gewoon een nieuw geweer te verkopen. Een pluim voor de eerlijke service!

Jaap Hoekstra

Hoekstra Bedrijfshygiëne

2G-Garantie
Staat simpelweg voor
Gewoon Goed Garantie
en
Geen Gedoe achteraf.

Jan Witvoet in 3 rake schoten

R

Al een halve eeuw een recht door zee vakman

R

Een vakman met passie & fingerspitzengefühl

R

Repareert alles eigen handig