Optiek

Jacht optiek, alles scherp in beeld

Een verrekijker, (nacht- & warmtebeeld) richtkijker, nachtzichtkijker, warmtebeeldkijker, voorzetkijker, red dot of een telescoop. Wij zorgen ervoor dat je alles haarscherp ziet.

Verrekijkers

Een verrekijker leer je pas echt kennen als je er zelf doorheen kijkt. Veel informatie vind je op internet. Maar zelf kijken en beleven is natuurlijk de beste test.

In onze winkel adviseren wij je graag over welke verrekijker voor jou geschikt is en voor welk doel. Want een verrekijker kan voor de ene persoon de beste keuze zijn, maar voor iemand anders een minder goede keuze.

Eén ding is zeker, de merken die wij in onze winkel op voorraad hebben, staan stuk voor stuk garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Richtkijkers

Voor welk doel gebruik je de richtkijker? Deze vraag is zo belangrijk omdat het grootste deel van de richtkijkers gemaakt is om te excelleren op een bepaald gebied. Voor de drijfjacht zijn bijvoorbeeld compactheid, het gewicht en de vergroting belangrijk.

Het is van belang om snel aan te kunnen leggen en het doel snel te kunnen volgen. Daarvoor is een compacte lichtgewicht kijker gewenst met een 1-4×24 vergroting.

Dankzij Jan zijn jarenlange praktijkervaring krijg je van hem een gedegen en vakkundig advies over de merken die we aanbieden. Inclusief perfecte montage.

Warmtebeeldkijkers en Nachtzichtkijkers

Warmtebeeld- en nachtzichtkijkers gebruik je om dieren in het wild te visualiseren, die je niet ziet met het blote oog of een verrekijker. In tegenstelling tot nachtzicht, kun je warmtebeeld ook overdag gebruiken. Thermische beeldvorming mist niets, warmtebeeld kijkt door mist, nevel, rook en regen heen.

Jan Witvoet Jacht- & Schietsport heeft een selectief aanbod in nachtzicht- en warmtebeeldkijkers, voorzetkijkers en richtkijkers. Dat is een bewuste keuze die we maakten door Jan’s praktijkervaringen in het veld én de service plus nazorg van de merken.

Jan adviseert je graag over warmtebeeld- & nachtzichtkijkers en de mogelijkheden van montage op jouw buks. In zijn werkplaats monteert hij alles eigenhandig.

Ruim assortiment verrekijkers, richtkijkers, warmtekijkers en nachtkijkers

Bij Jan Witvoet vind je een gevarieerd aanbod van de merken:

Swarovski Optik
HIKMICRO

Witvoetje worden?

Meld je aan en ontvang maandelijks leuke updates!