Luchtbuksen

Een schot in de roos? Kies dan voor Jan Witvoet de luchtbuks winkel.

 

Jan Witvoet Jacht- en Schietsport, al ruim 40 jaar een vertrouwd adres in het Drentse Dalen. Ons assortiment luchtdrukwapens bestaat uit knikloop-modellen, onderspanners en modellen op gecomprimeerde lucht.

Recht door zee en gratis service

Door onze jarenlange ervaring geven wij vakkundig en gedegen advies en verlenen lange termijn service die men via het internet niet kan evenaren. Om deze reden vindt u op onze site dan ook geen prijzen, puur omdat wij u in onze winkel graag duidelijke recht door zee voorlichting geven en complete service bieden.

U kunt bij ons altijd een aantal proef schoten lossen, om gevoel bij diverse buksen te krijgen. U ontvangt bij aanschaf van een nieuwe luchtbuks als gratis service de bijbehorende bukskogels, schietkaarten en onze 2G-Garantie.

Eigen wapen werkplaats

In zijn werkplaats verzorgt Jan eigenhandig alle mogelijke reparaties en onderhoud aan uw buks. Het monteren van richtkijkers, nachtzichtkijkers en geluiddempers op uw luchtbuks verzorgt Jan zeer vakkundig. Hij stelt de kijkers zorgvuldig af en schiet de buks samen met u in.

Accessoires voor luchtbuks

Uiteraard kunt u ook bij ons terecht voor bukskogels, schietkaarten, kogelvangers, foudralen, richtkijkers, geluiddempers en allerlei andere bijbehorende accessoires.

Ruim assortiment luchtbuksen met 2G-Garantie

In onze speciaalzaak vindt u een gevarieerd assortiment luchtbuksen van de betere merken:

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!