Verrekijkers

Een greep uit ons assortiment verrekijkers

Hieronder vindt  kleine greep uit ons assortiment verrekijkers. Staat een verrekijker waar u naar op zoek bent niet vermeld? Dan is de kans groot dat deze wel in onze fysieke winkel aanwezig is of dat wij de verrekijker voor u kunnen bestellen.

Zeiss Victory en Conquest

Ons assortiment Zeiss verrekijkers bestaat uit de series Victory en Conquest. Ook de Victory RF Laser Rangefinder met bluetooth synchronisatie en de Zeiss hunting app staat in onze Zeiss vitrine te pronken! We kunnen lange teksten schrijven over de zeer hoogwaardige kwaliteit van Zeiss, dat doen we niet.

Overtuig u zelf en kijk door deze 4 lenzen!

De Zeiss Victory RF Laser Rangefinder in 4 stappen

Swarovski EL en CL series

De optische kwaliteit van Swarowski is net zoals van Zeiss onovertroffen! Wij hebben de Swarovski EL en CL series in ons assortiment. Overtuig u zelf van dit kristalheldere beeld bij ons in de winkel.

Dit kwaliteitsmerk heeft sinds1869 veel optische apparatuur gemaakt van de allerbeste kwaliteit! De verrekijkers van Leica behoren net zoals Zeiss en Swarovski tot het top segment. In ons assortiment vindt u de Trinovid serie van Leica.

Andere toppers in ons assortiment

Naast het topsegment bestaande uit Zeiss, Swarovski en Leica hebben wij andere toppers op voorraad met een prima prijs/kwaliteit verhouding zoals:

De Bynolyt Wildboar presteert ook goed in schemer!

Kite Lynx Award wereld’s beste compacte verrekijker!

Hawke Sapphire ED Annual Binoculars Award!

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!