Weihrauch

Weihrauch, Duitse degelijkheid in alles

Een typische Duitse aanbieder van luchtdrukwapens en vuurwapens voor als je hoogwaardige kwaliteit zoekt. Van binnen naar buiten een afwerking op het hoogste niveau. Daardoor krijg je een geheel eigen gevoel en beleving bij het gebruik van deze wapens.

In luchtdrukwapens beschikbaar als knikloop-modellen, onderspanners en modellen op gecomprimeerde lucht.

Weihrauch modellen

De HW35 is voor velen de eerste kennismaking met (het lucht-) schieten. De HW80 is nog altijd een van de beste en sterkste knikloop veerdrukwapens in de markt. De HW77 als klassieke en kenmerkende onderspanner.

Met de HW100 en HW110 of perslucht heeft Weihrauch modellen in de markt voor de liefhebber van klassiek hout of kunststof waarbij “hard en zuiver” kenmerkend zijn.

Weihrauch met goud bekroond

De HW97K won in 2015 de HAM Gold Award. De HW97K, getest door Hard Air Magazine (HAM), toonde grote nauwkeurigheid en consistentie. Deze buks is een en al kwaliteit. Zonder flitsende toeters en bellen.

Je krijgt een puur solide luchtbuks, die uitblinkt op alle gebieden die een ervaren sportschutter verlangt. De HW97K is ook leverbaar in een mooi blauw gelamineerde uitvoering.

Witvoetje worden?

Meld je aan en ontvang maandelijks leuke updates!