Weihrauch

Weihrauch, Duitse degelijkheid in alles!

Een typische Duitse aanbieder van luchtdrukwapens en vuurwapens voor wie hoogwaardige kwaliteit zoekt. Van binnen naar buiten een afwerking op het hoogste niveau en hierdoor een geheel eigen gevoel en beleving in het gebruik van deze wapens. In luchtdrukwapens beschikbaar als knikloop-modellen, onderspanners en modellen op gecomprimeerde lucht.

Weihrauch modellen

De HW35 is voor velen nog steeds de eerste kennismaking met (het lucht-) schieten, de HW80 is nog altijd een van de beste en sterkste knikloop veerdrukwapens in de markt. De HW77 als klassieke en kenmerkende onderspanner. Met de HW100 en HW110 of perslucht heeft Weihrauch modellen in de markt voor de liefhebber van klassiek hout of kunststof waarbij “hard en zuiver” kenmerkend zijn.

Weihrauch met goud bekroond

De HW97K heeft in 2015 de HAM Gold Award gewonnen. De HW97K getest door HAM toonde grote nauwkeurigheid en consistentie. Deze buks is een en al kwaliteit. Er zitten geen flitsende toeters en bellen aan deze HW97K, wat je krijgt is een puur solide luchtbuks die uitblinkt op alle gebied die een ervaren sportschutter verlangt! De HW97K is ook leverbaar in een mooi blauw gelamineerde uitvoering.

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!