Optiek

Jacht optiek, Alles scherp in beeld

Een verrekijker, (nacht & warmtebeeld) richtkijker, nachtzichtkijker, warmtebeeldkijker, voorzetkijker, red dot of een telescoop. Wij zorgen ervoor dat u alles haarscherp ziet.

Verrekijkers

Een verrekijker leert u past echt kennen als u er zelf door kijkt. Veel info is te vinden op het wereldwijde web. Maar zelf kijken en beleven is de beste test! In onze winkel adviseren wij u graag over welke verrekijker geschikt is voor welk doel. De beste verrekijker voor de één, kan juist voor de ander geen goede keuze zijn. Eén ding is zeker, de merken die wij in onze winkel voorradig hebben, staan stuk voor stuk garant voor hoogwaardige kwaliteit.

Richtkijkers

Voor welk doel gaat de richtkijker gebruikt worden? Dat is de eerste vraag die Jan aan u stelt. Deze vraag is zo belangrijk omdat het grootste deel van de richtkijkers gemaakt zijn om te excelleren op een bepaald gebied. T.b.v. de drijfjacht zijn bijvoorbeeld compactheid, het gewicht en de vergroting drie belangrijke factoren. Het is van belang om snel aan te kunnen leggen en het doel snel te kunnen volgen, daarvoor is een compacte lichtgewicht kijker gewenst met een 1-4x24 vergroting. Jan Witvoet jaagt zelf al meer dan 40 jaar in binnen- en buitenland, deze jarenlange praktijkervaring resulteert in een gedegen en vakkundig advies over de merken die hij aanbiedt inclusief dé perfecte montage!

Warmtebeeldkijkers en Nachtzichtkijkers

Warmtebeeld- en nachtzichtkijkers worden gebruikt om dieren in het wild te visualiseren die u niet meer kunt zien met het blote oog of met een verrekijker. In tegenstelling tot nachtzicht, kunt u warmtebeeld ook  overdag gebruiken. Thermische beeldvorming mist niets, warmtebeeld kijkt door mist, nevel, rook en regen heen. Jan Witvoet Jacht- & Schietsport heeft een selectief aanbod in nachtzicht- en warmtebeeldkijkers, voorzetkijkers en richtkijkers. Deze bewuste keuze is gemaakt aan de hand van Jan’s praktijkervaringen in het veld én de service & nazorg die de merken aanbieden. Jan adviseert u in graag omtrent warmtebeeld- & nachtzichtkijkers en de mogelijkheden qua montage op uw buks. In zijn werkplaats monteert hij alles eigenhandig!

Ruim assortiment verrekijkers, richtkijkers, warmtekijkers en nachtkijkers

Bij Jan Witvoet vindt u een gevarieerd aanbod van de merken:

Witvoetje worden?

Meld je dan nu GRATIS aan en word ook een 'witvoetje' en ontvang maandelijks leuke updates!